Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко втратила голову, – Азаров

Регіонал Микола Азаров вважає, що, не визнаючи результати виборів, Юлія Тимошенко "ставить на своїй кар'єрі жирну крапку". Про це він сказав з трибуни парламенту у вівторок.

На початку виступу Азаров привітав депутатів і "весь український народ" з "переконливою перемогою Віктора Януковича" на президентських виборах.

"Місія ради НАТО, ЄС, ПАРЄ визнали вибори демократичними, чесними і закликали Тимошенко вести себе гідно, визнати поразку, як це повинно бути в демократичній країні, і піти у відставку", - заявив він.

"До нашого величезного здивування, вона втратила здоровий глузд, втратила голову і закликає весь народ боротися. За що? За високі ціни, безробіття? Вона бореться з усім світом і зі своїм народом. Вона не визнає авторитетної думки міжнародних спостерігачів. Це нонсенс! Вона ставить на своїй політичній кар'єрі жирну крапку", - додав Азаров.

Він закликав також депутатів БЮТ замислитися над цим, оскільки і на їхній кар'єрі "хочуть поставити крапку".

Азаров також заявив, що під час другого туру команда Тимошенко використовувала адмінресурс.

"Ви лили крокодилячі сльози з приводу внесення змін до закону про вибори президента, розгорнули вакханалію у ЗМІ. Так от, я доводжу до вашого відома. Цей закон жодного разу не застосовувався... Чия б корова мичала, а ваша б мовчала!", - заявив він.

"З ваших потуг нічого не вийде. Ми сміємося над вами! Не робіть із себе посміховисько на весь світ!", - додав Азаров.

Він також сказав, що в південно-східних регіонах відсоток тих, хто проголосував на дому "вдвічі нижче, ніж у західних областях".

Азаров закликав "виводити країну з хаосу", зокрема не пізніше березня прийняти "антикризовий бюджет", передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ