Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко вважає, що Тігіпко та Яценюк "борються за своє майбутнє у політиці, але не за інтереси держави"

Кандидат на посаду Президента, чинний Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що екс-кандидати на посаду глави держави, які не пройшли до другого туру виборів, відмовилися від публічної підтримки її кандидатури через побоювання втратити своїх виборців під час проведення виборів до місцевих рад. Про це йдеться на сайті БЮТ.

"Вони вирішили, що якщо зараз заговорять про підтримку, то як вони потім віддиратимуть свій електорат?", – сказала Юлія Тимошенко сьогодні на зустрічі з активом Тернополя.

На її думку, така позиція є абсурдною. "Я пояснювала – у нас усіх один опонент, а точніше, ворог. І пропонувала: давайте бачити одного опонента, а не боротися між собою. Але зараз усі пішли готуватися до місцевих виборів і парламентських, тим самим продемонструвавши, що вони всі борються за себе, за своє майбутнє у політиці, але не за інтереси держави", - зазначила вона.

Юлія Тимошенко вважає, що заклики голосувати проти всіх є технологією для виборців заходу і центру України. "Ми простежили замовні матеріали в одній із газет, які закликали голосувати проти всіх, і виявили, що ці матеріали були проплачені зі штабу Партії регіонів. І коли говорять, що Янукович і Тимошенко однакові, – це теж технологія. Бо які ж ми однакові, якщо ми з різних галактик", - повідомила чинний керівник уряду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ