Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тимошенко вирішила зустрітися з власником ЛАЗу

Прем’єр-міністру України Юлії Тимошенко відомо про ситуацію, яка склалася на Львівському автобусному заводі. Про це сьогодні під час брифінгу за підсумками наради з представниками силових структур щодо ситуації на ЛАЗі повідомив голова Львівської ОДА Микола Кміть.
Як повідомила Тимошенко під час селекторної наради, вона має намір зустрітися з власниками і дирекцією заводу. Крім того, за іншими даними, така зустріч планується на п’ятницю, 30 січня.
Водночас ситуацію на Львівському автобусному заводі контролюють у Секретаріаті Президента. Зокрема, відповідальним за цю справу є заступник глави Секретаріату Президента Олександр Шлапак. З огляду на це по всій владній вертикалі, як очікує Кміть, буде дане доручення розібратися із ситуацією на підприємстві. Водночас, як повідомив голова ОДА, на місцевому рівні обговорюється питання погашення заборгованості працівникам заводу і відновлення виробництва, зокрема Кміть зазначив, що питання погашення заборгованості є наразі основним питанням по ЛАЗу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ