Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко висунула Януковичу ультиматум

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко переконана, що ухвалення Верховною Радою Податкового кодексу призведе до повного знищення малого та середнього бізнесу і зниження рівня життя в Україні.

"Я хочу зараз висловити незгоду нашої політичної команди з прийняттям нового Податкового кодексу і сказати, що для багатьох людей його прийняття вчора увечері є життєвою трагедією", - сказала Юлія Тимошенко сьогодні журналістам у Верховній Раді, повідомляє її персональний сайт.

Лідер партії "Батьківщина" вважає, що таким чином влада здійснює антинародні кроки. "Цей Податковий кодекс має намір, я вважаю, що це і є стратегічне значення просто ліквідувати в Україні середній клас, який є опорою демократії, свободи, захисту прав людей, є базою, основою нашою економічною силою. Я вважаю, що це є чітка, добре продумана диверсія проти України", - пояснила вона.

За словами Юлії Тимошенко, Податковий кодекс захищає інтереси великих корпорацій та бізнес-груп. "Податковий кодекс дає можливість великим тіньовим корпораціям, великим банкам цих тіньових корпорацій ухилятися від сплати податків і далі перекладати податковий тягар на плечі малого і середнього бізнесу", - вважає вона.

Лідер партії "Батьківщина" вкотре наголосила на підтримці її політичною силою ультиматуму, який підприємці висунули президенту Януковичу з вимогою ветувати цей Закон.

"Зараз я хочу відкрито звернутися до президента України з таким самим ультиматумом, який оголосили малі підприємці - це ультиматум з вимогою накласти вето на Податковий кодекс і не допустити, щоб він зруйнував основу економічної стабільності, економічного процвітання нашої держави", - заявила Юлія Тимошенко.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ