Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко: Якщо б я була на волі, то була б з вами на вулиці Грушевського. Свобода варта такої боротьби

Юлія Тимошенко вважає, що "мафія при владі" має "негайно та добровільно піти в небуття". Про це вона заявляє у своєму зверненні щодо подій 19 січня на вулиці Грушевського.

"Народ вимагає від вас зникнути з його життя і я їх в цьому цілком підтримую… Якщо  б я була на волі, то була б з вами на вулиці Грушевського. Свобода  варта такої боротьби", пише Тимошенко.

Вона вважає, що "владна мафія"  не має права називати "людей, які вийшли на Грушевського, злочинцями",

"Ви, мафія при владі, довели людей до крайньої межі, ви вирвали з їх рук  рятівний квиток до Європи, а тепер ви їм вішаєте ярлик провокаторів!?", йдеться у заяві Тимошенко.

"Ви, ганебна владна сволота, вбивали їх дітей кийками на Майданах, ви трощили їх мізерний бізнес, тягнули останні копійки з бюджету на Кіпр, ви шістдесят днів не звертали уваги на мільйони людей, які вийшли на площі по всій країні, по всьому світові", пише Тимошенко.

Вона звернула увагу на те, що коли люди мирно йшли та очікували справедливих рішень, влада "кидала кращих з них  у в‘язниці та давала їм драконівські тюремні строки".

"Ви, мафія при владі, загнали мирних та оптимістичних українців у глухий кут. А тепер, коли вони не витримали цієї відвертої наруги і прийшли до вас, поки що на вулицю Грушевського, ви маєте нахабство цих людей, які у відчаї, називати злочинцями, погрожували їм арештами та травити на них ваших тренованих убивць в формі "Беркуту"?", пише ув’язнена.  

Вона також звернулася до "мужнії синів та доньок України" "зі словами підтримки та віри".

"Бороніть Україну та нічого не бійтеся! У України, окрім вас, немає ніякого захисту. Інакше народу з мафією не впоратися. Боріться! Ви – герої, хто стоїть в проломі за Україну", йдеться у зверненні Тимошенко.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ