Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Тимошенко залишається найвпливовішою жінкою України

Найвпливовішою жінкою в Україні залишається Юлія Тимошенко. Такі результати рейтингу «100 найвпливовіших жінок України» за версією журналу «Фокус».

«До останнього моменту головною інтригою нинішнього рейтингу залишалося ім'я найвпливовішої жінки країни. Програш президентської кампанії, здавалося, не залишив шансів беззмінному лідеру рейтингу Юлії Тимошенко, яка чотири роки поспіль була в цьому списку номером один», - повідомляє видання. Але, не дивлячись на те, що вплив Тимошенко значно зменшився за останній рік, їй все-таки вдалося зберегти лідерську позицію.

На другому місці опинилася заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман.

Третє місце рейтингу найвпливовіших жінок України посіла Ірина Акімова. За рік її позиція в рейтингу покращилася на 30 пунктів.

У п'ятірку також увійшли дружина бізнесмена Віктора Пінчука, глава Наглядової ради медіагрупи StarLightMedia - Олена Пінчук, посівши четверте місце.

Заступник голови Адміністрації президента Олена Лукаш розмістилася на п'ятому місці рейтингу.

Справжнім проривом рейтингу стала депутат від Партії регіонів Тетяна Бахтєєва, яка за рік перемістилася з 60-го місця на 7-е. Ріст її впливовості пояснюється насамперед хорошими відносинами із президентом Віктором Януковичем. Крім того, Бахтєєву називають однією з найімовірніших кандидатів на пост міністра охорони здоров'я.

Власник і головний редактор Інтернет-газети «Українська правда» Олена Притула в рейтингу цього року піднялася на 26 сходинок і посіла 10 позицію в рейтингу. На 11 місці розмістилася заступник головреда "Дзеркала тижня" Юлія Мостова.

Директор U.A. Inter Media Group Limited Олена Хорошковська - дружина глави СБУ Валерія Хорошковського - зайняла 16 місце.

Фокус

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ