Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Тимошенко зізналась, що порівняно з Ющенком і Януковичем дійсно є «трохи бомжем»

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що вона єдиний політик у країні, у якого немає в Криму землі. Про це вона сказала в неділю, виступаючи перед жителями селища Морське (Крим), – повідомила «Газета по-київськи».

 

"На кримській землі, напевно, я єдиний політик, у якого немає жодного квадратного сантиметра на кримській землі, і ніколи не буду мати. Також у мене немає жодного квадратного сантиметра на київській землі, і не буде", - підкреслила вона.

 

Тимошенко нагадала, що президент України Віктор Ющенко в одному зі своїх виступів назвав її бомжем. Вона також додала, що впливові політики в Україні мають великі ділянки землі. Зокрема, вона знову зазначила, що в розпорядженні лідера Партії регіонів є 140 гектарів землі і велика резиденція. Крім того, за її словами, у Ющенка є 13 гектарів землі.

 

"Можливо, у порівнянні з ними я і виглядаю трохи бомжем, але не настільки, щоб не поставити їх на місце і не примусити все це повернути назад. Тому що це незаконно і нечесно по відношенню до країни і не повинно мати місце", - заявила прем'єр.

 

«Газета по-київськи»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ