Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Тимошенко знову констатувала негативну ситуацію з виплатою заборгованості по зарплаті на Львівщині

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила керівникам областей здійснити перевірку звітності щодо виплати заробітної плати та інших соціальних виплат працівникам бюджетних установ. Відповідне доручення, як повідомила «Гал-info» прес-служба Кабміну, Прем’єр-міністр сформувала під час наради з губернаторами та мерами обласних центрів з питань протидії світовій фінансовій кризі.
„Якщо десь невиплачена хоча б одна копійка бюджетникам – це ЧП, з яким потрібно розібратися на рівні голів обласних державних адміністрацій, на рівні облрад і на рівні Уряду”, – наголосила Прем’єр-міністр.
За словами Юлії Тимошенко, негативна ситуація із виплатою заборгованості по заробітній платі спостергієаться в Донецькій, Луганській, Харківській, Чернігівській, Львівській областях та в місті Києві.
Прем’єр-міністр України закликала місцевих керівників погасити заборгованість за рахунок минулорічних залишків коштів місцевих бюджетів.
Нагадаємо, минулого року Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко вже констатувала негативну ситуацію з виплатою зарплат у низці областей, зокрема, у Львівській, зазначаючи, що це може стати причиною звільнення керівників областей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ