Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тимошенко зустріла літак з черговою партією «Таміфлю» у львівському аеропорту

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко в аеропорту міста Львів зустріла літак зі Швейцарії з черговою партією препарату «Таміфлю» у кількості 200 тис. упаковок. Глава Уряду висловила слова подяки екіпажу, який здійснив перевезення ліків.

За словами Юлії Тимошенко, 200 тис. упаковок препарату буде розвантажено у львівському аеропорту та розвезено до українських лікарень: «Вся країна сьогодні-завтра отримає цей препарат». Глава Уряду відзначила, що з отриманням сьогоднішньої партії в Україні є потрійний запас «Таміфлю».

Прем’єр-міністр нагадала, що препарат «Таміфлю» хворі можуть отримати у лікарнях безкоштовно. Вона також додала, що ліки завезені за ціною 67 грн за упаковку.

Окрім того, Глава Уряду повідомила, що літак, яким прибула до Львова урядова делегація, привіз апарати для штучної вентиляції легенів, апарати штучної нирки, а також інше медичне обладнання, необхідне для реанімаційних процедур, які необхідно застосовувати для лікування хворих, що мають ускладнення від грипу, зокрема, кардіомонітори, фібробронхоскопи і пульсоксіметри.

За словами Юлії Тимошенко, обладнання буде передано до медичних закладів Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської областей, зокрема, для кожної області по 6 апаратів штучної вентиляції легенів та по одному апарату штучної нирки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ