Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Тиск" контролюючих органів на деревообробне підприємство ТОВ «Верба-ВВ» продовжується

Як зазначив напередодні, 25 травня, підприємець Олександр Місюра у своєму Facebook-дописі, "тиск" силових та контролюючих органів на приватне деревообробне підприємство Волині ТОВ «Верба-ВВ» продовжується. Чому? Бо вимагають реформ галузі!
Олександр Місюра

Тиждень роботи розпочався з позапланових 3 перевірок!

Співпадіння? Навряд чи...

  1. Понеділок, 24.05.2021 року, ТОВ «Верба-ВВ» вкотре атакували, певне, 10-ою перевіркою Державна екологічна інспекція України (Державна екологічна інспекція у Волинській області) за заявою неіснуючої фізичної особи начебто про порушення. Які? Не зрозуміло.

  2. А сьогодні, 25.05.2021 року, з перевіркою ТОВ «Верба-ВВ» атакували Державна служба України з питань праці (Державна служба України з питань праці), знову ж таки, за скаргою вигаданої фізичної особи, якої не існує в природі!

  3. Завтра, 26.05.2021 - Державна податкова служба України (ДПС у Волинській області) ДПС у Волинській області намірилися атакувати знову, певне, в 10-ий раз ТОВ «Верба-ВВ» перевірки... перевірки!

Що намагаються знайти, для чого зловживають впливом? Ніхто не знає точно.

Зрозуміло, що скажуть, що мають право і це загальна «практика» в Україні.

Податківці та інші «контролюючі» органи праві. Однак, якщо глянути на ситуацію комплексно і з урахуванням всіх подій і фактів, стає зрозумілим, що всі перевірки дивним чином випадково збігаються в часі і просторі.

Виглядає так, що ці перевірки і регулярні візити силовиків і контролюючих інстанцій швидше покликані створити організаційні, виробничі, технічні, матеріальні перешкоди бізнесу, ніж просто забезпечити стандартну функцію нагляду чи контролю зі сторони держави.

На мою думку, корупціонери-лісівники, замовляючи різні перевірки і слідчі дії щодо ТОВ «Верба-ВВ», граються з вогнем.

Ні, це не держоргани зійшли з ума і «кошмарять» приватне деревообробне підприємство!

Регулярні атаки, скарги, обшуки, арешти майна підприємства - це конкретний напад корумпованих чиновників лісової галузі, які від масштабних багатомільярдних «схем» дерибану лісів, напевне, втратили почуття міри і адекватності, чи як це оцінювати?

Бізнес підло і підступно атакують з різних сторін, а, з іншої сторони - закликають до інтелігентних дискусій і розмов!

І є приховані «режисери» силового «тиску» на бізнес!

Володимир Зеленський заявив: «Ми будуємо систему, де головні - інтереси держави, а не окремих бізнес-груп. Сорока мільйонів, а не сотні Forbes. Де бізнес є великим за сприяння держави, а не за рахунок держав».

Я, Олександр Місюра, спільно з ТОВ «Верба-ВВ» послідовно виступаємо за реформи лісового господарства, а саме:

  1. за відкритий та прозорий ринок деревини і пиломатеріалів з однаковими привалами для всіх учасників!

  2. Проти неефективної державної переробки лісу державними підприємствами, які вдаються до «давальницьких» послуг і, таким чином, «вимивають» мільйонні прибутки з процесів на власну користь!

  3. Проти тіньового обігу деревини та за якісну кадрову реформу лісівників, з метою усунення зі складу вражених корупцією працівників.

Цинічні різносторонні атаки силовиків та інших державних органів на підприємство ТОВ «Верба-ВВ», з яким я працюю, є наслідком моєї і товариства публічної принципової позиції та вимог комплексних та цілісних реформ лісового господарства, а не фрагментарних рішень!

Президент України є уособленням державної влади!

Апелюю до Гаранта Конституції з вимогою втрутився в ситуацію і допомогли реформувати лісову галузь України!

Вже, напевне, кожен третій мешканець Волині досить добре обізнаний про «тиск» на ТОВ «Верба-ВВ», мільярдні втрати від державної переробки лісу та таємних торгів деревиною тощо!

Та, на жаль, державні органи та силовики не бачать і не чують масштабних інтелектуальних «схем» махінацій з лісом.

Чомусь миттєво помічають тих, хто критикує корупцію і використовує весь репресивний механізм, аби «закрити» рота тим, хто вимагає реформ.

Шановний Офіс Президента України, то слова Гаранта - це лише декларація і піар чи реальний намір до реформ до змін системи управління природними ресурсами?

Коли будуть реальні дії?

Місюра Олександр,

Підприємець-лісопереробник,

25.05.2021

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ