Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Тисяча і одна річ: вінтаж, мистецтво і ручна робота на Тлум&Крам

15-16 травня з 12:00 до 19:00 на території LEM Station відбудеться ярмарок крафтових товарів і мистецтва ʺІ те, і сеʺ і львівський блошиний ринок ʺТлум&Крамʺ.

Фото Дмитро Яровий

Понад 50 крамарів привезуть самобутній крам з різних куточків України та світу. Серед учасників також львів’яни та львів’янки, які у форматі гаражного розпродажу даруватимуть нове життя своїм речам.

15 травня, у суботу, на третьому ярмарку крафтових товарів і мистецтва ʺІ те, і сеʺ локальні майстри презентуватимуть атмосферний крам ручної роботи: кераміка, скло, дерево, прикраси, блокноти, свічки, корисні солодощі, трав’яні чаї, музичні інструменти тощо. Паралельно діятиме артзона, в якій експонуватимуться картини, гравюри, ілюстрації, фотографії, скульптури, а також продаватимуться мистецькі видання. Протягом усього ярмарку відвідувачі зможуть не тільки придбати унікальні крафтові вироби, а й поспілкуватися з майстрами і митцями особисто.

Фото Дмитро Яровий

16 травня, у неділю, уже традиційно розкладеться львівський блошиний ринок  ʺТлум&Крамʺ. Крамарі привезуть розмаїття старовини з різних епох і куточків світу: вінтажний посуд, столові прибори, поштівки, вініли, прикраси, текстиль, вази, свічники, меблі тощо. Спеціально запрошена делегація з Прикарпаття здивує давніми вишитими сорочками, плахтами і крайками, гуцульськими трійцями, килимами, і веретами, косівською керамікою, антикварними сакральними виданнями та іншим колоритним крамом. А в атмосферному форматі garage sale всі охочі рятуватимуть власні шафи, даруючи друге життя одягу, взуттю та різноманітним аксесуарам.

Фото Дмитро Яровий

Деталі ви знайдете на сторінках події у фейсбуці та інстаграмі.

ʺМи докладаємо зусиль аби знайти “наших” продавців та найкращий крам. Це і вінтаж у гарному стані, і старовинні предмети, а також унікальні сучасні вироби від локальних митців. Кожен знайде щось цікаве для себе чи на подарунокʺ – розповідає співзасновниця TLUM & KRAM Дара Бурко.

Подія відбудеться із дотриманням усіх протиепідеміологічних норм.

Вхід – 40 грн/1 день. В обмін на цю суму відвідувачі отримують ваучери, які можна використати як знижки на покупки в день відвідування.

Для дітей до 12 років, людей з інвалідністю, осіб пенсійного віку, учасників бойових дій, вагітних та іменинників вхід безкоштовний.

Найближчим часом планується ще один дводенний маркет – 29-30 травня, а 3-4 липня у співпраці з Zero Waste Lviv відбудеться Zero Waste Fest 2021. Протягом 2 фестивальних днів на території FESTrepublic відвідувачів чекають різноманітні лекції, дискусії, майстер-класи, кінопокази, фудкорт, дитяча зона, ярмарок екотоварів і garage sale небачених донині масштабів.

Контактні особи для ЗМІ:

Катерина Ковалюк, 0503776192

Кристина Червінська, 0934160939

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ