Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ТзОВ „Альфа Плюс” (Трускавець) готове стати замовником по будівництву сміттєпереробного заводу

ТзОВ „Альфа Плюс” (Трускавець) готове стати замовником по будівництву сміттєпереробного заводу. Про це сказав міський голова Трускавця в доповіді про основні показники соціально-економічного та культурного розвитку міста Трускавець за період з 2001 по 2005 роки та виконання програми міського голови .
За його словами, згідно з попередніми домовленостями, ТзОВ „Альфа Плюс”  готове виступити замовником по виконанню інвестиційного проекту будівництва  сміттєпереробного заводу, який повинен відповідати сучасним європейським санітарним та екологічним нормам.
Лев Грицак додав, що в даний час вирішується питання виділення земельної ділянки на території Дрогобицького району для будівництва.
„Домовленості про будівництво такого заводу регіонального значення із дольовим фінансуванням між Трускавецькою, Дрогобицькою та Бориславською міськими радами не досягнуто”, – зауважив Лев Грицак.
На виконання вимог Закону України “Про відходи” міською радою Трускавця направлено матеріали для заключення договору з Київським державним науково-виробничим об’єднанням “Екологічні технології та нормативи” на виготовлення проекту “Допроектне обстеження місцевості та складання техніко-екологічного обґрунтування для проектування сміттєпереробного комплексу /СПК/ у м. Трускавець”. Дане питання погоджено з Держуправлінням екоресурсів у Львівській області та комісією з питань екології Львівської обласної ради та направлено проектну пропозицію щодо часткового фінансування проекту із цільового фонду охорони навколишнього середовища у складі обласного бюджету Львівської області в сумі 18,0 тис.грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ