Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ТзОВ «Пам’ять» отримало кредит від трьох львівських банків під будівництво нового супермаркету на Сихові

29 листопада 2006 року відбулося підписання угоди між ВАТ «Кредобанк», ВАТ «Електронбанк» та ЗАТ «Банк Львів» щодо консорціумного кредитування ТзОВ «Пам’ять». ТзОВ «Пам’ять» отримало кредит під будівництво супермаркету в Сихівському масиві поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці. Про це повідомляє прес-центр ВАТ «Кредобанк».
Угоду зі сторони ВАТ «Кредобанк» підписав голова правління  Степан Кубів, з боку ВАТ «Електронбанк» – заступник голови правління Юрій Селезньов, зі сторони ЗАТ «Банк ЛЬВІВ» – голова правління Микола Вознюк.
За словами заступника голови правління ВАТ «Кредобанк» Олександра Сидорова, три банки визначилися про спільне будівництво чергового супермаркету великого масштабу, оскільки це зменшує ризик для банку та дає можливість збільшити суму кредиту для позичальника.
«Будівництво супермаркету вже ведеться, і сьогодні ми приєдналися до двох банків, які розпочали фінансування. «Кредобанк» вперше бере участь у такому спільному проекті. Подібна співпраця певною мірою зменшує банківські ризики та дозволяє позичальнику збільшувати суму фінансування, оскільки отримати кредит на велику суму в одному банку надзвичайно важко», – розповів Олександр Сидоров.
ТзОВ “Пам’ять”  є власником супермаркетів “ВАМ” та «Fozzy Group».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ