Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тимчасовий пункт перевантаження сміття на "Сільмаші" запрацює на початку серпня- подробиці

Сьогодні, 22 липня, експерт, керівник проекту «Чисте місто», консультант ТзОВ «Захід Ресурс Плюс» Іван Олексієвець пояснив, як відбуватиметься робота у тимчасовому пункті перевантаження сміття на території колишнього заводу "Сільмаш" у Львові, інформує кореспондент Гал-інфо.

За його словами,  на початку серпня запрацює новий тимчасовий пункт перевантаження сміття на території колишнього заводу "Сільмаш".

"Там перевантажуватимуть сміття із менших машин на більші. А у вересні там же запрацює сміттєсортувальна лінія та спеціальні преси, які пресуватимуть сміття у т.з. сміттєві камені чи тюби. 

Один прес в годину пресує близько 20 сміттєвих каменів, таких пресів у нас буде кілька. На сміттєсорутвальній лінії працюватимуть техніка та люди", - розповів  Іван Олексієвець.

Як писало Гал-інфо, сьогодні під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, було прийнято рішення про облаштування тимчасового пункту перевантаження твердих побутових відходів на території ПАТ «Завод «Сільмаш».

Нагадаємо, станом на сьогодні львівське сміття перевантажують на території підприємства одного з перевізників (вул. Городоцька, 280).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ