Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2005 році ЛвРДЦСМС видав 17 сертифікатів відповідності на дитячі іграшки

У 2005 році працівники Львівського регіонального державного центру стандартизації, метрології та сертифікації видали 17 сертифікатів відповідності на дитячі іграшки. Про це «Гал-info» повідомили в управлінні ЛвРДЦСМС
Сертифікати відповідності на імпортні іграшки видано 16 сертифікатів (2 — на іграшки серійного виробництва терміном дії на один рік, з них 1- фірмі PPH “Wader-Wozniak” Sp.z.o.o., Польща та 1 - фірмі “Herman Rossberg GmbH&Co.KG”, Німеччина і 14 — на партію) та 1 – на іграшки вітчизняного ПП “Тигрес” терміном дії 2 роки.
Сертифікати відповідності отримали: підприємець Падука Г.В. (іграшки т.м. “Canpol Babies”); ПП “Пелікан”; підприємець Грінчук; ТзОВ “Ергон-К”.
Дитячі іграшки, яким були надані сертифікати відповідності, як вітчизняного, так і імпортного виробництва, пройшли випробування у відповідних лабораторіях.
Іграшки є внесені до «Переліку продукції, що підлягає обов’язковій сертифікації в Україні», затвердженому Наказом Держспоживстандарту України № 28 від 01.02.2005 р. та зареєстрованому в Міністерстві Юстиції за № 466/10746 від 04.05.2005 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ