Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2005 році «Світоч» збільшив експорт продукції у три рази

У  2005 році Львівська  кондитерська фабрика „Світоч” збільшила  експорт продукції порівняно з аналогічним періодом минулого року на 307,48% – з 548 тонн до 2233 тонн. Про це «Гал-info» повідомила менеджер по зв’язках з громадськістю „Нестле” в Україні Лариса Самойленко.
 За її словами, в минулому році на ринку з'явилося 50 нових і удосконалених продуктів „Нестле”. Зокрема, на  Львівській кондитерській фабриці "Світоч" розпочалося виробництво шоколадних виробів преміум-класу під ТМ Nestle (цукерки в коробках і шоколадні плитки "Nestle Gold Chocolate"). До набору цукерок, упакованих в коробку, входить 7 видів відформованих цукерок. Цукерки  Nestle Gold Chokolate фасуються  в коробки 156 г, 260 г і 417 г.
Частка ринку «Світоч» пакованого шоколаду становить 18,3%, шоколадних плиток - 22,5%, шоколадних батончиків - 20%. Лідерами продажів продовжують залишатися традиційні кондитерські вироби ТМ Nuts, KіtKat, Aero, Lіon, „Хрум”.
„Світоч” випускає понад 200 видів кондитерської продукції як під власною торговою маркою, так і під торговою маркою для Nestle.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ