Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2005 році в Трускавці введено в експлуатацію 29 об’єктів

У 2005 році в Трускавці введено в експлуатацію 29 об’єктів різних форм власності та функціонального призначення. Про це сказав міський голова Трускавця в доповіді про основні показники соціально-економічного та культурного розвитку міста Трускавець за період з 2001 по 2005 роки та виконання програми міського голови.
Зокрема, в минулому році введено в експлуатацію інфраструктуру готельного комплексу “Фуршет”, ресторан “Прем’єр”, “Асторія”, готель “Європа”, “Набі”, готельний комплекс “Ріксос-Трускавець”.
 В 2004 році здано в експлуатацію 32 об’єкти, в тому числі: магазин “Плазма”, кіноконцертний комплекс “Міленіум”, готель “Оріана”, клуб “PH”, пансіонат “Віктор”, магазин “Технолюкс”, кінотеатр “Злата”, автозаправка по вул. Дрогобицька.
 В 2003 році введено в експлуатацію 21 об’єкт, в тому числі: готель “Маріот Медікал Центр”, клініка відновного лікування проф. Козявкіна, автозаправка вул. І.Мазепи, 62 квартирний житловий будинок по вул. Стебницькій, магазинок “Барвінок”, “Шедевр”, відпочинковий комплекс “Богема”.
 В 2002 році було введено в експлуатацію 20 об’єктів, в тому числі: кафе “Єреван”, їдальня пансіонату “Едельвейс”, 57 квартирний житловий будинок вул. Стебницька, вернісаж художніх виробів по вул. Ю.Дрогобича, міська пральня.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ