Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2006 році „Еколан” планує відкрити 8 фірмових магазинів

У 2006 році „Еколан” планує збільшити кількість фірмових магазинів на 8 (з 62 до 70 фірмових магазинів). Про це повідомив сьогодні, 28 лютого, генеральний директор корпорації Богдан Дудзяний.
За його словами, фірмові магазини не будуть власністю корпорації, а буде підписана угода з приватними магазинами, які будуть працювати за встановленими вимогами корпорації.
Корпорація „Еколан”  припускає можливість розширення мережі фірмових магазинів за межі Львівської області, відкривати свої фірмові магазини корпорація планує в найближчих районах  областей, які є суміжні зі Львівською, а саме у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській, щоб радіус доставки хлібопекарської продукції  не перевищував 100 км. „В іншому випадку  не виправдовують себе транспортні видатки”, – сказав він.  
Реалізація продукції підприємств корпорації у загальному товарообігу мережі становить 80%, 70% з яких припадає на продаж хліба та хлібобулочних виробів, кондитерських виробів і тортів
Корпорація „Еколан” об’єднує  10 підприємств, в тому числі хлібопекарських підприємств ВАТ „Львівський хлібокомбінат”, ВАТ „Львівський хлібозавод №1”, борошномельного підприємства „Явір-млин” та Львівського рибокомбінату. Підприємства виробляють понад 15 груп хлібобулочної, кондитерської та іншої продукції близько 250 найменувань
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ