Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2006 році керівництво ВАТ „Західний регіональний центр туризму” планує переглянути умови суборенди з ТзОВ Готель „Жорж”

21 березня відбулися збори акціонерів ВАТ „Західний регіональний центр туризму”. Акціонером організації виступає ДАК „Україна туристична”. На зборах був присутній голова правління ДАК „Україна туристична” Юрій Шумейко. Про це „Гал-info” повідомив голова правління ВАТ „Західний регіональний центр туризму” Микола Павліш.
Під час зборів акціонерів розглядалися такі питання: звіт голови правління про підсумки роботи Товариства за 2005 рік (доповідав Микола Павліш), звіт ревізійної комісії про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2005 рік (доповідала голова ревізійної комісії ВАТ „ЗРЦ” Людмила Грабчак), затвердження розподілу прибутків за підсумками роботи у 2005 році, порядку та термінів виплати дивідендів (доповідав Юрій Шумейко), затвердження фінансово-господарського плану роботи Товариства на 2006 рік (доповідала головний бухгалтер ВАТ „ЗРЦ” Оксана Фесун).
Як розповів „Гал-info” Микола Павліш, з першого травня працівникам всіх категорій ВАТ „ЗРЦ” мають намір збільшити заробітну плату на 20%. Зараз середня заробітна плата становить 415 гривень.
У 2006 році планують переглянути умови суборенди з ТзОВ Готель „Жорж”, а також у червні мають намір поновити комп’ютерну техніку для перекладачів на суму до 6 тисяч гривень.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ