Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2006 році „Львівгаз” має незадовільний стан по розрахунках за спожитий газ

В 2006 році „Львівгаз”  має  незадовільний стан по розрахунках за спожитий газ. Про це „Гал-info” повідомила прес-служба  ДК «Газ України».
Як повідомляє прес-служба  ДК «Газ України», такі факти було наведено під час проведеної ДК «Газ України» спільної  наради за участю керівників обласних державних адміністрацій і регіональних підприємств з газопостачання та газифікації. На нараді було проаналізовано діяльність низки підприємств з газопостачання та газифікації щодо забезпечення розрахунків з ДК «Газ України» за спожитий у поточному році населенням природний газ.
Загальна сума недоплати ДК «Газ України» регіональними підприємствами з газопостачання та газифікації за спожитий і оплачений населенням з початку 2006 року газ склала 67 млн грн. Вкрай незадовільний стан розрахунків за спожитий населенням у цьому році природний газ таких підприємств з газопостачання та газифікації, як «Черкасигаз», «Львівгаз», «Закарпатгаз», «Волиньгаз», «Чернігівгаз», «Коростишівгаз».
ДК “Газ України” наголосила на необхідності термінової ліквідації вказаних розбіжностей у розрахунках за газ підприємств з газопостачання і газифікації до кінця березня 2006 року. У разі невиконання даної вимоги ДК “Газ України” обмежить відповідно до рівня розрахунків реалізацію газу підприємствам з газопостачання і газифікації для потреб населення після завершення опалювального сезону. Це, своєю чергою, може призвести до небажаних соціальних наслідків для населення, яке вчасно розраховується за газ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ