Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2006 році на західному кордоні України затримано понад 5 тисяч порушників

За минулий рік органами охорони кордону Західного регіонального управління (а це ділянка кордону з Польщею, Угорщиною, Словаччиною, Румунією та Молдовою) було затримано понад 5 тисяч порушників законодавства з прикордонних питань, 4100 осіб затримано за спробу незаконного перетину кордону, понад 900 осіб – за порушення правил перебування іноземців на території України. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
Значну частку порушників кордону становлять громадяни держав колишнього Радянського Союзу, зокрема Молдови – понад 2 тисячі осіб. Також останнім часом спостерігається збільшення кількості чеченських біженців, які намагаються незаконним шляхом потрапити до країн Євросоюзу.
Як і в минулі роки, незмінною залишається ситуація з нелегальними мігрантами з країн Південно-Східної Азії. Так, у 2006 році на ділянці Західного регіонального управління було затримано 489 громадян Індії, 386 громадян Китаю, майже чотириста громадян Пакистану. Сюди ще слід додати громадян Бангладеш – понад 220 осіб, Іраку – понад 100 осіб, Палестини – 160 осіб, В’єтнаму – 135 осіб. А от нелегальних мігрантів з Афганістану поменшало.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ