Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2007-2010 роках НАК “Нафтогаз України” виділить 320 млн грн на реконструкцію Угерського підземного газового сховища

У 2007-2010 роках НАК “Нафтогаз України” виділить 320 млн грн на реконструкцію технологічних споруд Угерського (Стрийський район) підземного сховища газу. Про це йдеться у повідомленні прес-центру НАК “Нафтогаз України”.

Реконструкція технологічних споруд Угерського підземного сховища газу  дозволить збільшити його активну ємність до 1,9 млрд куб. м (нині – 1,23 млрд куб. м), підвищити техніко-економічні показники експлуатації, збільшити добовий відбір газу на початку сезону відбирання до 23 млн куб. м. – йдеться у повідомленні прес-центру.
НАК “Нафтогаз України” схвалила інвестиційну «Програму модернізації та реконструкції газотранспортної системи України на 2007-2010 рр.» загальним обсягом 23,1 млрд грн. Програму розроблено на виконання доручення міністра палива та енергетики України Юрія Бойка.
Реалізація «Програми модернізації та реконструкції ГТС України на 2007-2010 рр.» дозволить збільшити обсяг транзиту природного газу до європейських країн, підвищити надійність, ефективність та екологічність ГТС. Програма спрямована на приведення у відповідність з міжнародними та європейськими нормами і правилами системи обліку газу в країні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ