Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2007 році гендерна літня школа має на меті працювати з дітьми від 8 до 10 років

Наступного року традиційна гендерна літня школа для молодіжних лідерів має на меті працювати з дітьми від 8 до 10 років. Про це йшлося сьогодні, 28 липня, під час „круглого столу”, присвяченому завершенню цьогорічної роботи ІІ Традиційної гендерної літньої школи.
 Раніше фахівці гендерної літньої школи працювали з дітьми 12 років і старшими, вважаючи, що вони найкраще запам’ятовують подану їм інформацію. Цьогоріч вперше прийшла наймолодша учасниця, вік якої 10 років. За словами Лілії Гук, директора Гендерного ресурсного центру, дівчинка чудово засвоїла програму гендерної літньої школи, тому в подальшому є бажання працювати і з молодшими. Всього разом відвідало цьогорічну літню школу 34 молодих людей.    
 Також під час „круглого столу” говорилось про можливість створення  гендерної школи взимку, оскільки влітку багато дітей їде на відпочинок з батьками на море.
Нагадаємо, що 20 липня, у Львові розпочала роботу ІІ традиційна гендерна літня школа для молодіжних лідерів. Метою проведення такої школи було поширення освітніх та просвітницьких програм і методик гендерного навчання дітей і молоді та підготовки тренерів з гендерної просвіти за методикою „рівний-рівному”.
У рамках ІІ традиційної гендерної літньої школи  відбувались тренінги з прав людини, гендерної рівності та охорони здоров’я молоді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ