Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2007 році податківці викрили 315 злочинів у сфері оподаткування, з яких 73,9 відсотка – тяжкі

Працівники підрозділів податкової міліції Львівщини у 2007 році викрили 315 злочинів у сфері оподаткування, з яких 233 (73,9 відсотка) – тяжкі. Про це «Гал-іnfo» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Зокрема, наприкінці грудня 2007 року податківці «спіймали на гарячому» службових осіб приватного підприємства «Х», які безпідставно протягом року включали до складу валових витрат суми вартості придбаних товарно-матеріальних цінностей від фіктивного підприємства «Г». Унаслідок цієї авантюри держава недоотримала 820,1 тисяч гривень податку на прибуток. Працівники податкової міліції порушили за цим фактом кримінальну справу та передали матеріали до суду.
У 2007 році було викрито 18 резонансних податкових злочинів, кожен з яких завдав збитків державі на суму понад 1 млн грн. Матеріали щодо шести із них скеровано до суду.
Крім того, податківцями у 2007 році було виявлено 592 факти подання необґрунтованих заяв на відшкодування ПДВ та попереджено його повернення на суму 77,6 мільйонів гривень та ліквідовано діяльність 82 фіктивних комерційних структур та 10 «конвертаційних» центрів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ