Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У 2007 році у Львові планують побудувати ще одну автостанцію

Начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Микола Шкурган підвів підсумки роботи за час своєї роботи, зокрема він зазначив, що протягом 2006 року управлінню транспорту та зв’язку вдалось досягти певних успіхів у звільненні центральної чатсини міста від транзитних маршрутів, зокрема маршрутів, які не мають спеціального дозволу на перевезення центральною частиною Львова.
 Так, з 250 одиниць техніки, які їздили без відповідного дозволу, вдалося забрати всі 250 одиниць, а також перевірили 26 транспортних підприємств Львова з метою виявлення несанкціонованих маршрутів. Також Микола Шкурган зазначив, що проблема заторів у центрі міста активно вирішується.
Загалом у Львові є 392 маршрути, з них 50% проходить через центр. Проте на сьогодні з центру забрали 160 одиниць маршруток. Також Микола Шкурган зазначив, що потрібно більше маршрутних таксі переводити у статус маршутних автобусів, і в 2007 році буде чітко визначено зупинки маршрутних автобусів. Серед проблем, які опрацьовує управління транспорту і зв’язку, є оновлення рухомого складу автобусами середньої місткості. Відповідна робота проводиться із автоперевізниками з метою прискорення цього процесу. Також у 2007 році планується закупити 10 автобусів середньої місткості та пустити їх по визначених маршрутах. Окрім цього, на сьогодні розроблено проект про облаштування мережі зупинок з побудовою на них біотуалетів, кіосків та інших пристосувань для покращення якості обслуговування громадян, проте для цього потрібно залучити інвестора, якого на сьогодні немає.
Окрім цього, напрацьовано проект будівництва автостанції на вулицях Пасічна-Зелена, оскільки однією з основних проблем міста є відсутність автостанції на Яворівському, Городоцькому та Миколаївському напрямку, щоб перевести туди приміські маршрути та звільнити центральну частину міста. Проте поки що коштів на це не знайшли.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ