Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2008 році на Львівщині відзначатимуть 190 річницю створення перших профспілок в області

Профспілки залучатимуть до вирішення проблем на місцевому, а також обласному рівні. Про це сьогодні на першій звітно-виборчій конференції об’єднання профспілок Львівщини заявив голова об’єднання Роман Дацько.
За його словами, профспілки Львівщини ініціюватимуть залучення її членів до роботи. „Ми є партія, але не політична. На нас також треба зважати, зокрема укладати угоду і на районному, і на обласному, і навіть на державному рівнях. На нашу думку, ніхто не давав права ВРУ з порушеннями приймати бюджет на 2008 рік. Тому ми будемо ініціювати залучення міських та обласних рад, а також профспілок до прийняття бюджету на 2008 рік. Наразі ми вирішуватимемо питання на місцевому рівні, а власне: місце праці і гідної оплати, соціальної захищеності дітей та молоді, соціально-економічного захисту, ліквідації заборгованості та необгрунтованості підвищень тарифів”, – говорить Роман Дацько, звітуючи за діяльність профспілок Львівщини за 2003-2007 роки. Він зазначив, що члени профспілки брали активну участь у з’їздах галузевих профспілок, конференціях та зборах.
Об’єднання профспілок на Львівщині налічує близько 70 тисяч осіб. За його словами, 2008 рік є особливо вагомим для профспілчан Львівщини, адже цього року відзначатимуть 190 річницю від заснування перших профспілок у нашій області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ