Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2009 році будуть перевірені всі гральні заклади Львівщини, які здійснюють діяльність у сільській місцевості

«Протягом 2009 року будуть перевірені всі суб’єкти господарської діяльності, особливо ті, що здійснюють діяльність у сільській місцевості. Для цього будуть створені робочі групи у складі спеціалістів облдержадміністрації, представництва Держкомпідприємництва України у Львівській області, державної податкової адміністрації, головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області» - про це на засіданні комісії з питань дотримання Ліцензійних умов при здійсненні господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів та гральних закладів повідомив перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак.
За його словами, підготовлено проект розпорядження голови облдержадміністрації «Про графік перевірок» на І півріччя 2009 року, яким планується здійснити перевірки 17 ліцензіатів.
Нагадаємо, що сьогодні, 29 січня, під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Валерія П’ятака проведено засідання комісії з питань дотримання Ліцензійних умов при здійсненні господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів на якому були підведені підсумки роботи за 2008 рік, в частині дотримання ліцензіатами чинного законодавства у сфері грального бізнесу.
Зазначимо, що протягом 2008 року видано 11 ліцензій та 395 копій ліцензії на провадження господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів. Як результат видачі та продовження вищезгаданих ліцензій обласний бюджет отримав 9.5 тисяч гривень. На території області здійснюють діяльність 50 суб’єктів господарювання з даного виду діяльності. Надходження коштів до місцевих бюджетів від плати за торгові патенти складає 34.1 млн.грн. Суб’єктами господарювання з надання послуг у сфері грального бізнесу придбано 7541 торгових патенти. Податковими органами області за 2008 рік проведено 404 перевірки суб’єктів господарювання, в ході яких встановлено 118 порушень та донараховано у бюджет області 520,5 тисяч гривень. Крім того, залучено до оподаткування 23 суб’єкти господарювання, якими додатково сплачено до місцевого бюджету 26.6 тисяч гривень.
Також минулого року рішеннями комісії з питань дотримання Ліцензійних умов при здійсненні господарської діяльності з організації та утримання тоталізаторів, гральних закладів анульовано 15 ліцензій суб’єктам господарювання, які не виконали розпорядження про усунення порушень Ліцензійних умов. На сьогоднішній день 3 суб’єкти господарювання оскаржують рішення Комісії в судовому порядку. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ