Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2015 у Львові в рамках проекту «Спільна спадщина» було виконано робіт на 7,3 млн грн

Як розповіла начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко, у минулому році у Львові в рамках проекту «Спільна спадщина» за кошти Міністерства культури та національної спадщини Польщі проведено роботи з збереження історико-культурної спадщини Львова на суму 7 329,85 тис. грн. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛМР.

В рамках проекту реалізовано 8-й етап спільних професійних, комплексних ремонтних і реставраційних робіт на Личаківському цвинтарі, а саме, оновлення могил і надгробків та інвентаризація поховань.

Виконано черговий етап реставраційних та консерваційних робіт У Латинському кафедральному соборі Успіння Пресвятої Діви Марії на пл.Катедральній, 1.

У інтер’єрі Вірменського кафедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці на вул.Вірменській, 7 був проведений9-й етап консерваційних робіт настінної поліхромії Яна Генріка Розена. Виконано реставрацію та консервацію колони Св. Христофора у подвір’ї Вірменського кафедрального собору Успіння Пресвятої Богородиці на вул. Вірменській, 7. У костелі св.Антонія на вул.Личаківській, 49а виконано перший етап консерваційних робіт головного вівтаря.

Реставровано обеліск Т. Висньовському і Ю. Капустинському на горі Страт (між вул. Клепарівською та вул. Золотою).

У Костелі Петра і Павла ордену оо. Єзуїтів на вул. Театральній,11 у Львові проведено черговий (3-й) етап консервативних робіт для захисту стінопису.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ