Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2017 в Личаківському районі Львова відремонтовано 33 тис. м2 доріг

Як повідомила прес-служба Львівської міської ради, у 2017 році на території району виконано капітальний ремонт проїзної частини вулиць Личаківського району загальною площею 33 тис. м² та тротуарів загальною площею 4,7 тис. м². На ці роботи витрачено 22 млн. 196 тис. грн.

«Личаківською районною адміністрацією для покращення стану вулично-шляхової мережі району у 2017 році забезпечувалися роботи з капітального, поточного ремонтів проїзної частини вулиць та тротуарів, а також створення громадських просторів. У 2017 році здійснювалися заходи, направлені на зниження рівня дорожньо-транспортних пригод, зокрема за участю пішоходів; заходи з підвищення комфорту пасажирів на зупинках громадського транспорту та людей у зонах відпочинку, покращення благоустрою території району та його санітарного стану.

Відтак, за кошти бюджету розвитку було виконано капітальний ремонт проїзної частини вулиць Личаківського району загальною площею 33 тис. м² та тротуарів загальною площею 4,7 тис. м² на загальну суму 22 млн. 196 тис. грн. 

Коштом міського бюджету виконано поточний ремонт вулично-шляхової мережі Личаківського  району загальною площею 10 702 м2. Загальна площа асфальтування та мощення проїзної частини і тротуарів на вулично-шляховій мережі Личаківського району в 2017 році становила 39 338 м2.

На виконання робіт з благоустрою об’єктів комунального господарства на 2017 рік з загального фонду міського бюджету виділено та освоєно коштів на суму 33 млн. 605 тис. грн. Тобто, загальна сума фінансування сфери благоустрою Личаківського району в 2017 році становила 43 млн. 462 тис. грн.», - розповів Іван Лозинський.

У сфері благоустрою Личаківською районною адміністрацією у 2017 році забезпечено капітальний ремонт об’єктів:

- проїзної частини таких вулиць: вул. Туркменська, вул. Щоголева, вул. Миргородська, вул. Голубця, вул. Гнатевича, вул. Соколина, вул. Горіхова, вул. Теребовельська, вул. Горівська (в роботі), вул. Почаївська, вул. Бахматюка, вул. Корецька, вул. Ярова (в роботі);

- прибудинкових територій в бетонній плитці на вулицях: вул. Глинянський Тракт, 147; вул. Глинянський Тракт, 147а; вул. Глинянський Тракт, 153; вул. Медової Печери, 7, 9, 11; вул. Китайська, 12, 18; вул. Івана Франка, 23;

- тротуарів в бетонній плитці на вулицях: вул. Зелена, 93, вул. Туркменська, вул. Почаївська;

- міжбудинкових проїздів на вул. Медової Печери, 7, 9, 11; вул. Китайській, 12, 18.

За кошти бюджету розвитку Личаківською районною адміністрацією завершено реконструкцію фонтану на площі Митній та частину підземного пішохідного переходу.  Завершено капітальний ремонт вул. Соколиної, завдяки угоді, укладеної з мешканцями вулиць, дольова участь яких склала 200 тис. грн.

«Окремо слід згадати про об’єкти капітального характеру, виконання робіт на яких у 2017 році забезпечували інші підрозділи Львівської міської ради, а саме:

- на об’єкті реконструкції вул. Богданівської департаментом житлового господарства та інфраструктури ЛМР, на ділянці від залізничного мосту до вул. Кривчицька, забезпечено влаштування проїзної частини вулиці та замощення тротуару бетонною плиткою, загальною площею з повною заміною інженерних мереж;

- на об’єкті реконструкції ділянки вул. Мечникова, від вул. Пекарської до вул. Личаківської, розпочатої в 2015 році, департаментом забезпечено переоблаштування покриття проїзної частини, тротуарів та трамвайної колії з повною заміною інженерних мереж;

- ЛКП «Львівавтодор» у 2017 році розпочало ремонтні роботи на ділянці вул. Личаківської (від вул. Мечникова до вул. Пасічної), з капітальної реконструкції дорожнього покриття та тротуарів, заміни трамвайної колії, контактної мережі і, найголовніше, ремонту усіх комунікацій. Ремонт дороги здійснюється у три етапи. Перший етап - роботи на перехресті вул. Личаківської з вул. Мечникова завершені у 2017р. Другий етап - роботи на ділянці до вул. Б. Котика і третій етап - від вул. Б. Котика до вул. Пасічної планується завершити в поточному році», - додав Іван Лозинський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ