Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У 26 населених пунктах Рівненської області призначено перевибори

У 26 населених пунктах Рівненської області районні виборчі комісії призначили перевибори. Про це повідомили у громадянській мережі Опора.

За даними Опори, Демидівський райвиборчком призначив на 14 листопада перевибори двох депутатів по одномандатних округах у двох сільрадах Демидівського району.

14 листопада також відбудуться повторні вибори трьох голів сільрад в Рокитнівському, Зарічненському та Дубровицькому районах.

У Млинівському районі повторне голосування відбудеться по одномандатних округах в 3 населених пунктах, в Корецькому - в 4, у Гощанському - в 3 селищних радах, в Дубнівському - в 2 сільрадах, у Рівненському районі - також по одномандатних округах в 6 сільрадах.

Перевибори також відбудуться по 1 округу Дубнівської міськради і по 1 округу по виборах до Радивилівської райради, а також по 1 округу у Володимирецьку райраду.

Дата їх проведення поки невідома.

Причини перевиборів - реєстрація на ділянках по одному кандидату, якого не підтримали виборці і проголосували проти всіх, а також різниця між кількістю голосів за 2 кандидатів в 1 голос, з чим не погодився один з них.

Як повідомлялося, 31 жовтня в Україні проходило голосування на виборах депутатів Верховної Ради Криму, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів.

4 листопада високий представник Європейського Союзу у закордонних справах і політиці безпеки Кетрін Ештон висловила стурбованість повідомленнями про порушення на місцевих виборах.

Європейська народна партія (ЄНП) також висловила розчарування місцевими виборами в Україні.

США констатували, що рівень відкритості і чесності місцевих виборів знизився в порівнянні з попередніми виборами Президента, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ