Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 2-й міській поліклініці планують відкрити „кабінет довіри”

У І кварталі у Львівській комунальній 2-й міській поліклініці сімейного типу відкриють „кабінет довіри”, у якому проводитимуть тестування на інфекційні захворювання, – про це „Гал-info” повідомила лікар-інфекціоніст 2-ї міської поліклініки Леся Корошок.
 За її словами, „кабінет довіри”, створений за ініціативою адміністрації поліклініки, буде тестувати жителів Львова на ВІЛ-інфекцію та інші інфекційні захворювання. Цей кабінет є ізольований від відділів поліклініки, що дасть можливість іти на контакт з пацієнтом, котрий хоче приховати про свою хворобу від інших.
Як зазначила лікар-інфекціоніст, людина, котра прийде тестуватися, буде ознайомлена з усіма правилами тестування та їй гарантують збереження таємниці про хворобу. „Кабінет довіри” буде створений для пересічного мешканця України, для сімейних пар, які турбуються про майбутнє своїх дітей. Особливо центр співпрацюватиме з людьми, які були наркозалежними, і ті, котрі є неперебірливими у своїх статевих стосунках”, – сказала Леся Корошок.
„Кабінет довіри” буде розташовано на четвертому поверсі 2-ї комунальної міської поліклініки сімейного типу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ