Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 66 львівських школах працюватимуть пришкільні табори, де відпочиватиме близько 3 тисяч дітей

На виконання наказу управління освіти Львівської міської ради від 12.05.2006 р.  „Про організацію відпочинку та оздоровлення школярів м. Львова влітку 2006 р." для охоплення дітей організованими формами відпочинку за зверненнями батьків для учнів молодшого шкільного віку в навчальних закладах організовуватимуться пришкільні табори. Про це повідомив відділ громадських зв’язків ЛМР з посиланням на начальника управління освіти Львівської міської ради Костянтина Лазурка.
66 шкіл отримали дозволи територіальних санепідслужб на відкриття пришкільних таборів, де відпочиватиме близько 3 тис. дітей, а саме: Галицький район - 8 таборів з охопленням 240 дітей; Личаківський район - 4 табори з охопленням 225 дітей; Сихівський район - 11 таборів з охопленням 500 дітей; Франківський район - 23 табори, зокрема 2 наметових, 2 прогулянкових з охопленням 900 дітей; Шевченківський район - 20 таборів з охопленням 1000 дітей.
Минулого року у Львові працювали 36 пришкільних таборів, в яких відпочили 2050 дітей.
Цього року табори працюватимуть в основному в червні - першій половині липня і перебуватимуть в них здебільшого учні молодших класів. Обслуговуватимуть табори вчителі шкіл, які ще не є у відпустках. Діти перебуватимуть в пришкільних таборах протягом 6 годин і забезпечуватимуться одноразовим гарячим харчування. Організація харчування здійснюватиметься за батьківські кошти. Вартість харчування (обіду) в межах 3,50-4,00 грн. (Такою була вартість безоплатних обідів, які протягом навчального року отримували діти соціально незахищених категорій).
Згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 07.04.2006 р. № 624 координацію діяльності структурних підрозділів міської ради, спрямовану на організацію дозвілля, відпочинку та оздоровлення дітей та учнівської молоді покладено на відділ роботи з молоддю управління культури Львівської міської ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ