Слухай онлайн
Женская одежда на сайте kloomba.com
Cуспільство

У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ

У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
У академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби ЗСУ
1/8
На базі Національної академії сухопутних військ відбувся збір з фахівцями продовольчої служби Збройних Сил України. Про це інформують у прес-службі Національної академії сухопутних військ.

У заході, який пройшов під головуванням начальника Центрального управління продовольчого забезпечення ЗС України Тилу ЗС України полковника Валерія Копішинського, взяли участь 150 учасників. Зокрема, начальники продовольчих служб й продовольчих складів, діловоди продслужб та головні сержанти військових частин. здебільшого з західного регіону України, а саме

Метою збору було вивчення особливостей продовольчого забезпечення за нещодавно запровадженою системою харчування з застосуванням каталогу продуктів. Зокрема, до фахівців з організації харчування у військових частинах було доведено порядок приймання продовольства, надання заявок на нього, ведення електронного обліку, умови зберігання продуктів харчування тощо. Окрім того, у курсантській їдальні Національної академії сухопутних військ їм було продемонстровано виробничі приміщення та новітнє обладнання для приготування їжі.

Під час збору полковник Валерій Копішинський наголосив на здійсненні ґрунтовного контролю під час приймання продовольства від суб’єктів господарювання відповідно до якісних посвідчень, протоколів випробувань, а також на своєчасному оновленні продовольства в непорушних запасах.

Варто додати, що цей збір є першим етапом комплексних занять із фахівцями продовольчої служби. Незабаром подібні заходи будуть проведені в Харкові та Одесі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ