Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У аквапарку «Пляж» дітей навчали, як правильно поводитися на дорозі

15 березня за сприяння депутата Львівської міської ради від фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Андріяна Гутника для дітей з вадами зору, які позбавлені батьківського піклування, з дитячого реабілітаційного центру «Левеня» провели благочинну акцію.

Діти та їхні соціальні педагоги безкоштовно відвідали аквапарк «Пляж» та взяли участь у розважально-навчальній програмі улюбленця всіх дітей – Левка Дурка, який розповів дітям про правила безпеки на дорозі.

«Діти з вадами зору найбільше ризикують потрапити у дорожньо-транспортну пригоду. Проїжджа частина є надзвичайно небезпечним місцем для цих дітей. Якщо вдома чи надворі ми ще можемо передбачити небезпеку, то на проїжджій частині наші можливості, на жаль, обмежені. Тому необхідно розповідати дітям, як правильно поводитисяна дорозі, адже їхня безпека насамперед залежить від нас. Оскільки у юному віці діти не здатні зрозуміти й запам'ятати все, що їм розповідають про заходи безпеки, ми організували для них розповідь про правила поведінки на дорозі у формі різних забав із танцями та піснями, перетворивши навчання у захопливу гру. Гадаю, інтерактивна гра, подарунки, відвідини аквапарку допоможуть дітям краще запам’ятати важливу інформацію», – розповів організатор заходу Андріян Гутник.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ