Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Авакова заявили, що допит Януковича буде забезпечено

Радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко заявив про відсутність інформації щодо акцій, які готують під Лук'янівським СІЗО. Про це Варченко повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Транспортування (екс-"беркутівців", – ред.) будуть здійснювати відповідні структури, поліція буде забезпечувати громадський порядок. Минулого разу ми мали ситуацію, коли не мали права повторити чергову революцію в ім'я Януковича, і цього не було допущено. Сьогодні ми сподіваємося, що знайдено варіант, щоб допитати, м'яко кажучи, "свідка", оскільки він повинен бути обвинуваченим. Допит, гадаю, буде забезпечено, в тому числі відповідними технічними засобами", – говориться у заяві Варченка.

овідомлень на подібну тему (акції, – ред.) у мене немає. Поряд з тим ми не виключаємо, що подібні заходи можуть бути", - додав він.

Як повідомляв УНІАН,  25 листопада в Святошинському суді Києва в режимі відеоконференції було заплановано допит Віктора Януковича у справі 5 колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут". 

Після початку засідання в суді оголосили 20-хвилинну перерву, оскільки підсудних не доставили до суду: кілька десятків людей блокували виїзд екс-"беркутівців" із Лук'янівського СІЗО.

Після перерви суд ухвалив рішення перенести допит Януковича на 28 листопада.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ