Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Балігроді (Республіка Польща) на міжнародному семінарі з питань розвитку сільського господарства визначено можливі напрями залучення інвестицій у розвиток сільського господарства Львівщини

З 27 лютого по 2 березня 2006 року у містечку Балігрод Республіки Польща відбувся міжнародний семінар з питань розвитку сільського господарства. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на начальника головного управління економіки облдержадміністрації Миколу Вознюка.
Організаторами семінару з польської сторони були Регіональна асоціація сільськогосподарських кооперативів, м. Жешов, з української – Центр муніципального і регіонального розвитку, м. Львів. Від Львівської облдержадміністрації участь у семінарі взяла заступник начальника головного управління економіки Світлана Пухир. У рамках семінару проведено обговорення питань розвитку сільського господарства двох країн, зокрема, у прикордонних територіях, а також визначено можливі напрями залучення інвестицій у розвиток сільського господарства Львівщини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ