Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У березні 2007 року „Львівгазвидобування” планує ввести в експлуатацію бітумний завод

У березні 2007 року ГПУ „Львівгазвидобування” компанії „Укргазвидобування”, що є дочірнім підприємством НАК „Нафтогаз України”, планує ввести в експлуатацію установку для переробки нафти з високим вмістом сірки поблизу Орховицького нафтогазоносного родовища (с. Грімне Городоцького району Львівської області). Про це «Гал-info» повідомив начальник центру зв’язків з громадськістю та ЗМІ «Укргазвидобування» Геннадій Кобаль.
 За його словами, обладнання вже завезено, до кінця цього року мають бути завершені монтажні роботи з встановлення обладнання. Потім протягом двох місяців будуть проводитися пусконалагоджувальні роботи, у березні завод запрацює
Як зазначає Геннадій Кобаль, установка буде періодичної дії, тобто коли буде сировина, завод працюватиме, коли не буде - його зупинятимуть.
Нагадаємо, проект нової установки розробляється львівським проектним інститутом „МАСМА”. Основним продуктом установки буде бітум (80%), а 20% - світлі нафтопродукти. Потужність переробки – 7 тис. тонн нафти на рік. Вартість будівництва установки – 13 млн грн.
Зараз „Львівгазвидобування” добуває з Орховицької площі 1,5 тис. тонн нафти на рік.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ