Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У березні італійський лоукост відкриває нові рейси до Мілана і Рима з Харкова

Iталійська лоукост-авіакомпанія Ernest Airlines з 12 березня відкриває рейси з Харкова до Мілана і Риму.

Як повідомляється на сайті Харківської ОДА, до обох італійських місць з аеропорту "Харків" можна буде літати  тричі на тиждень. 

"Нові сполучення – це чергове підтвердження того, що Харківська область рухається у напрямку економічної інтеграції в ЄС. І те, що пасажирооборот Харківського аеропорту зріс за рік на 19%, - це показник того, що Харківщина приваблива і для туристів, і для бізнесу", - сказав директор Департаменту економіки та міжнародних відносин ХОДА Андрій Колос під час презентації авіарейсів 17 січня.

У свою чергу Генеральний директор аеропорту "Харків" Володимир Васильченко повідомив, що наразі продовжуються переговори між керівництвом авіакомпанії та ХОДА  про відкриття нових рейсів до країн Євросоюзу.

"Ми щільно працювали над відкриттям рейсів до Рима та Мілана, зустрічалися з керівництвом Ernest Airlines та головою ХОДА Юлією Світличною. Проговорили всі аспекти, підтримку, яку необхідно надати з боку влади. Підтримка обласної адміністрації відчувається постійно. І зараз ми продовжуємо обговорювати відкриття нових рейсів", – додав Володимир Васильченко.

Директор з продажів і маркетингу Ernest Airlines Массімо Ді Перна висловив впевненість у тому, що прямі рейси з Харкова сприятимуть посиленню уваги італійців до Харківщини.

"Нам дуже комфортно працювати разом. Ми прийняли таке рішення, тому що віримо у ваш регіон і бачимо перспективи для розвитку відносин. Впевнений, що наші рейси - це не тільки гарна можливість для туристів, а й додаткова можливість для Харківщини представити себе Європі", - сказав Массімо Ді Перна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ