Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Берліні презентували Фільм ʺПередчуттяʺ

Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
Фото: Держкіно
1/3
Як повідомили у прес-службі Держкіно, 10 грудня в Берліні відбулася світова прем’єра створеної за підтримки Держкіно стрічки ʺПередчуттяʺ метра українського кінематографа В'ячеслава Криштофовича.

Картину, зняту українською компанією Garnet International Media Group у ко-продукції зі словацькою кінокомпанією Wandal Production та литовською Taura, у німецькій столиці показали за підтримки Державного агентства України з питань кіно та Посольства України у Федеративній Республіці Німеччина.

Прем’єра відбулася в одному з культових кінозалів Берліну – Kino in der Kulturbrauerei. Презентували фільм режисер В’ячеслав Криштофович, виконавиці головних ролей Ірина Бенюк та Євгенія Муц, керівниця українського продакшену Юлія Науменко та креативна продюсерка Альона Бобровська/Alyona Bobrovska.

Фільм демонструвався в оригіналі, українською мовою, з німецькими субтитрами.

ʺЗ показу в Берліні починається прокатна історія ʺПередчуттяʺ. Українські глядачі побачать фільм у квітні 2020 рокуʺ, – зазначила креативна продюсерка та керівниця проєкту ʺПередчуттяʺ Альона Бобровська.

Світову прем'єру української стрічки відвідали виконавча директорка Berlinale Маріетт Ріссенбеек, депутати Бундестагу, посли України, Литви, Іспанії, Грузії, Азербайджану та Молдови, представники культурних та бізнесових кіл Німеччини. Увагу на подію звернули кореспонденти Die Welt, телеканалу ZDF, Funke, Berliner Zeitung, Deutschlandfunk Kultur та інших авторитетних німецьких ЗМІ.

Фільм створено за підтримки Державної агентства України з питань кіно та Словацького аудіовізуального фонду. В українському прокаті ʺПередчуттяʺ з'явиться з 23 квітня 2020 р.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, "Різдвяну історію" Чарльза Дікенса екранізують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ