Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У бізнес-інкубаторі розкажуть про «Google Analytics 101»

Ірина Мазепа, спеціаліст з маркетингу компанії Eleks, проведе другий тренінг із циклу Google на тему «Google Analytics 101» для спільноти Startup Depot. Лекція відбудеться 2 грудня о 19.00 год на вул. Весняній, 4. Вартість участі складає 25 грн, без реєстрації – 50 грн. Повідомила прес-служба Львівської міськолї ради.

«Google Analytics є найбільш розповсюдженим безкоштовним інструментом збору веб-статистики, допомагає дослідити поведінку користувачів, які взаємодіють із сайтом, а також конверсії, джерела трафіку та інші дані, на основі яких можна вдосконалити маркетингові кампанії. Тож під час тренінгу ми розглянемо принцип роботи та структуру Google Analytics та базові налаштування й інтерпретації даних», – розповідає Ірина Мазепа.

Ірина Мазепа – цілеспрямований Google Certified спеціаліст, у напрямку Google AdWords та Google Analytics, з досвідом роботи 3+ років у сфері ІТ. Ірина вміло використовує такі інструменти, як Google AdWords, Google Analytics and AdRoll. Працювала над кампаніями з Mobility, Data Science, Localization. Вона також займається створення контенту для корпоративних сайтів, використовуючи найкращі SEO- та SMM-практики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ