Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бориславі мігрують гази

Під час щотижневої наради у Бориславі начальник міського відділу МНС Олег Кобилецький попросив представників ЗМІ донести до населення інформацію про те, що складається непроста ситуація із міграцією газів. Тому бориславці повинні бути обережними, не закривати підвали, а особливо не заходити у підвали із відкритим вогнем, щоб не сталося вибуху.

Ситуація може бути непередбачувана, як зазначають фахівці, подібна небезпека у Бориславі завжди виникає після морозної зими, це пов’язано із рядом природніх процесів. Нагадаємо, що загазованість – одна з найбільших проблем міста Борислава.

Міський голова Борислава Володимир Фірман так прокоментував ситуацію: «Ситуація паскудна, я такої ще в житті не бачив. Не дай Боже, щоб у нас повторився 1972 рік. Викиди нафти, а про показники, які подає газова контора, я вже мовчу».

Отже, і влада, і надзвичайними апелюють до  мешканців Борислава. Дотримання елементарної безпеки під час загазованості – це не просто правило, це життєва об’єктивна необхідність заради попередження вибухів чи надзвичайних ситуацій у місті нафтовиків.

Трускавецький вісник

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ