Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бориславі ремонтуватимуть вул. Степана Бандери

Сьогодні, 15 липня, у Бориславі розпочинають ремонт дороги на вул. Степана Бандери. Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

"Це основна артерія Борислава, центральна вулиця, яка сполучає місто Борислав та Східницю", – сказала заступник голови ЛОДА.

За її словами, до 15 серпня підприємство-підрядник закінчить ремонт цієї дороги.

"Водночас ми працюємо над вирішення питання з водопостачанням міста, шукаємо механізми, яким чином максимально забезпечити водою людей, – розповіла Ірина Гримак. – Окрім цього, розглядаємо можливості відновлення мосту у Бориславі, який був зруйнований під час повені у 2008 році. Ми працюємо над тим, щоб поступово вирішити проблеми мешканців Борислава, які накопичилися за часів недобросовісної влади у місті".

Нагадаємо, що у п'ятницю, 10 липня, голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка здійснив робочу поїздку до Борислава. Зокрема, очільник Львівської ОДА оглянув вулицю Степана Бандери та міст у Бориславі, який був пошкоджений під час повені у 2008 році. Проінспектувавши дані об'єкти, Олег Синютка доручив направити до Борислава  представників провоохороннних органів для того, щоб перевірити ситуацію довкола бездіяльності місцевих чиновників. Також правоохоронці повинні перевірити ефективність використання місцевою владою коштів, які мали б бути спрямовані на потреби міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ