Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У боях за Донецький аеропорт загинули двоє українських військових, - Генштаб

У четвер, 15 січня, під час боїв за аеропорт Донецька загинули двоє українських військовослужбовців. Про це повідомив в. о. спікера Генерального штабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

"На жаль, є двоє загиблих", - сказав він.

За словами Селезньова, ситуація в донецькому аеропорту стабільно напружена, "кіборги" продовжують відбивати атаки терористів. "Ситуація складна весь день, йде напружена битва за аеропорт", - сказав він, додавши, що про "здачу" летовища не йдеться. За словами Селезньова, бійцям в аеропорту надають усю необхідну матеріально-технічну та вогневу підтримку.

Нагадаємо, протягом усього дня захисники донецького аеропорту ведуть запеклі бої з російськими підрозділами. Ворог накопичує сили та проводить перегрупування, мирні мешканці вздовж лінії фронту потерпають від обстрілів. За інформацією штабу АТО, бойовики, які обстрілюють позиції українських військових у Пісках та Веселому, почали обстріл Єнакієвого та самого Донецька. Про це повідомляють і місцеві мешканці. Надходить інформація про загиблих цивільних.

Також стало відомо, що терористи так званої "ДНР" вийшли з Мінського меморандуму, і більше не виконують його положення. Про це повідомили у спільному координаційному центрі з припинення вогню. Ситуацію на Сході за добу, що минула, військові називають "вкрай неспокійною".

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ