Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У БПП кажуть, що закон про вибори мера Кривого Рогу ніхто не скасує

Фракції коаліції не планують підтримувати постанову, яка передбачає скасування голосування за закон про призначення перевиборів Криворізького міського голови на 27 березня. Про це журналістам після засідання Ради коаліції заявив перший заступник керівника фракції БПП Ігор Кононенко.

«На Раді коаліції представники всіх фракцій висловилися щодо того, що ми не плануємо голосувати цю постанову. Ще не обговорювали на фракції, але це логічно. Після не голосування цієї постанови спікер має підписати закон по виборах у Кривому Розі», - сказав Кононенко.

За його словами, це питання винесене на порядок денний пленарного засідання у вівторок, 26 січня.

Нагадаємо, 23 грудня парламент ухвалив закон про призначення повторних виборів мера Кривого Рогу на 27 березня, проте Голова Верховної Ради Володимир Гройсман досі його не підписав. Спікер мотивує це тим, що низка народних депутатів зареєстрували постанову про порушення регламенту в ході голосування за закон. Підписати документ Голова ВР зможе лише після розгляду відповідної постанови народними депутатами у сесійній залі. 20 січня десять активістів із Кривого Рогу оголосили про початок безстрокового голодування з вимогою підписати закон про перевибори Криворізького міського голови.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ