Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бродівському полку армійської авіації Сухопутних військ завершилися стрибки льотного складу та рятувальників парашутно-десантних груп

Відповідно до плану бойової підготовки у Бродівському полку армійської авіації Сухопутних військ завершилися стрибки льотного складу та рятувальників парашутно-десантних груп, — повідомляє прес-центр Західного оперативного командування. Більшість з них здійснювалась вночі з вертольотів Мі-8Т з висоти 600 та 1200 метрів. Головне завдання — надання допуску до десантування вночі екіпажам вертольотів.
Окрім того, удосконалювались навички підйому та спуски особового складу та вантажів з допомогою лебідки РПГ-50. Польоти здійснювались з 18.00 до 1 години ночі. Всього виконано понад 90 нічних стрибків. Під час занять свій 900 стрибок здійснив начальник парашутно-десантної служби сьомого окремого полку армійської авіації майор Олександр Троценко. Завершилося навчання практичним тренуванням із залученням пошукового вертольоту, наземної пошукової команди, здійсненням стрибків до потерпілих та їх евакуацією.
Керівник стрибків — начальник парашутно-десантної підготовки і пошуково-рятувальної служби управління Армійської авіації Західного оперативного командування полковник Володимир Алєксєєв.   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ