Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Cуспільство

У Брянці терористи відкрили вогонь по мітингувальниках, які хотіли пенсій

Вчора, 22 жовтня, у місті Брянка Луганської області місцеві жителі провели мітинг з вимогою до бойовиків виплатити пенсії, однак на їх вимоги бойовики відповіли автоматною чергою

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Іnformator.

 Як зазначається, мітинг пройшов на площі біля виконкому. Люди були обурені відсутністю виплат пенсій протягом чотирьох місяці. До мітингувальників вийшов міський голова Микола Моргунов. Він спробував заспокоїти присутніх і запросив на бесіду до виконкому. Через деякий час до мітингувальників під'їхали представники так званої «народної влади».

Бойовики з нашивками «ЛНР» відрили вогонь у повітря і розігнали протестувальників. Обговорюючи цю подію, учасники акції протесту зазначають, що тепер вони «отримали від нової влади всі відповіді на всі наболілі питання».

На даний момент бойовики активно шукають в Брянці тих, хто напередодні розклеїв по місту листівки із закликом прийти на мітинг.

Нагадаємо, під час мітингу у Свердловську Луганської області бойовики відкрили вогонь по мітингарях. Троє громадян отримали поранення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ