Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

У Брюховичах під Львовом землю попродають по 111 гривень за метр квадратний

У Брюховичах біля Львова залишилась одна вільна земельна ділянка, кошти від продажу якої заплановано скерувати на окремий рахунок і використати для будівництва нової школи у селищі. Про це у коментарі Гал-інфо повідомив щойно переобраний селищний голова Олексій Процик.

Ділянку, за його словами, наразі не продають, бо йде погодження документації на будівництво школи.

За словами Олексія Процика, в Брюховичах власники майна наразі викуповують землю під об’єктами, які вони придбали раніше. Зокрема, нещодавно продали землю під базою відпочинку «Золотий лев». Вартість землі під базою – 111 гривень за метр квадратний.

«Спершу планували продати по 99 гривен за метр квадратний. Я наклав вето. Провели експертизу, яка нахзвала приблизно таку ж ціну іну (99 гривень). Однак депутати селищної ради, які могли підняти вартість до 300 гривень, підняли тільки до 111. Я був проти, але знайшлося 14 голосів, і землю продали. А львівські депутати, які раніше вболівали за Брюховичі, тепер чомусь змовчали», - зазначив він.

Нагадаємо, депутат Львівської міської ради Віра Лясковська кілька років була одним з найбільш активних противників продажу ділянки в Брюховицьких лісах під будівництво приватний котеджів, представляла інтереси селища в судах.

Додамо також, що учора, 2 листопада, у Львові під час земельного аукціону було продано земельну ділянку площею 500 квадратних метрів під будівництво житлового корпусу онколікарні за ціною близько 300 доларів за квадратний метр.

Фото - inrealty.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ