Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Брюховичах відбудеться регіональна зустріч керівників 15 українських міст, які впроваджують новітні практики у складанні місцевого бюджету

26 липня 2006 у смт. Брюховичі, що поблизу Львова, відбудеться регіональна зустріч керівників 15 українських міст, які впроваджують новітні практики у складанні місцевого бюджету із застосуванням програмно-цільового методу бюджетування (ПЦМ), — про це «Гал-info» повідомила асистент з питань інформування проекту «Реформа місцевих бюджетів» Валерія Котляренко.
Під час зустрічі учасники обговорять переваги ПЦМ, основними складовими якого є планування на перспективу, управління, орієнтоване на результат, прозорість бюджетного процесу та його підзвітність громадянам.

У засіданні візьмуть участь представники Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.
Ці міста є партнерами проекту USAID “Реформа місцевих бюджетів в Україні» (РМБУ).
В рамках такої співпраці міста отримують навчальну, консультаційну та технічну допомогу на етапах складання, виконання та аналізу бюджету за ПЦМ з метою покращення рівня та якості послуг, що надаються містом його громадянам.
Подібні регіональні зустрічі відбуватимуться впродовж липня та вересня 2006 року в різних областях України з метою залучення представників усіх міст-партнерів РМБУ в процес співпраці та обміну досвідом щодо ефективного управління місцевими бюджетами із застосуванням ПЦМ.
У регіональних зустрічах візьмуть участь міські голови, заступники міських голів, начальники фінансових управлінь, секретарі міських рад та голови бюджетних комісій міських рад міст України.
Проект «Реформа місцевих бюджетів в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється RTI Int., має на меті підвищити прозорість, ефективність та підзвітність громадянам місцевих бюджетів України. У ході реалізації проекту планується покращити управління місцевими бюджетами у щонайменше 140 містах країни.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ