Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Брюховичах відкривається молодіжний оздоровчо-виховний табір

Громадська організація Товариство «Кіш» разом з Брюховицькою селищною радою,  Мальтійською службою допомоги у Львові, Молодіжною скаутською організацією «Пласт», «Спадщиною», Громадським форумом Львова, Товариством охорони та збереження історичного середовища «Золотий Лев», Центральною школою бойового гопака, осередком Молодіжного Народного руху у Брюховичах ініціюють Проект молодіжного оздоровчо-виховного табору (МОВТ) – повідомили в прес-службі Громадського форуму Львова.
Табір працюватиме за кількома напрямками, серед яких, зокрема: організація і проведення навчально-освітніх заходів у вигляді семінарів, шкіл, конференцій для молоді; налагодження взаємин між українськими та міжнародними молодіжними організаціями; залучення молоді до роботи в органах місцевого самоврядування; виховання молодіжних лідерів; сприяння розбудові молодіжних громадських об'єднань; захист прав та інтересів різних категорій молоді та молодіжних громадських організацій; налагодження співпраці між школами, дитячими та    молодіжними організаціями.
У літній період планується проводити наметовий лекторій, за участю провідних фахівців в галузі охорони довкілля, охорони здоров'я, ведення здорового способу життя.
Силами добровольців заплановано облаштувати спортивні майданчики, ковзанку, лещатарський, кінний, роверовий туристичні маршрути, а також маршрути для спортивного орієнтування.
Проект передбачає організацію козацької варти охорони порядку у Рясному та Брюховичах. До варти залучатимуть місцеву молодь, що, на думку організаторів, позитивно впливатиме на мешканців цих населених пунктів.
Проектом заплановано створення зони для активного відпочинку для всіх бажаючих, для цього члени табору прибиратимуть озеро як прилеглу територію, примножуватимуть зелені насадження і забезпечуватимуть зручний та культурний доступ до озера.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ