Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Брюховичах впроваджують проект «Місцеве партнерство для розвитку місцевого ринку праці»

«Метою проекту „Місцеве партнерство для розвитку місцевого ринку праці”, реалізованого в другій половині 2006 року, було сприяння розвитку місцевого ринку праці через розвиток партнерських ініціатив шляхом надання представникам місцевих інституцій (органів самоврядування, неурядових організацій, центрів перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів) необхідних знань та вмінь, а також розуміння необхідних механізмів впровадження моделі місцевого партнерства – місцевого пожвавлення економіки», – повідомив сьогодні, 1 грудня,під час підсумкової прес-конференції заступник директора ЛРІДУ НАДУ Петро Шевчук. 
 Водночас він додав, що в «основу проекту закладалась необхідність людей усвідомлювати ідентифікацію з тим середовищем, в якому вони перебувають, живуть, а також бажання йти до спільної мети в покращенні умов і рівня життя».
На нинішній день в селищі Брюховичі проаналізовано плюси і мінуси місцевої економіки, перевірено стан рекреаційних закладів і зроблено відповідні висновки. «За умов цієї програми місцеве партнерство допомагає місцевим лідерам та зацікавленим мешканцям створювати проекти та програми, які зміцнюють як громаду, так і сектор економіки, допомагати у створенні нових фірм, зміцнювати конкурентоспроможність наявних підприємств, залучати інвестиції. Тим самим створювати нові робочі місця і активізувати місцеве пожвавлення економіки», – зазначив на прес-конференції заступник керівника Інституту Німеччини та Північної Європи м. Щецин (Польща), керівник проекту Антоні Соболєвскі.
Проект здійснюється Львівським регіональним інститутом державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Фінансування здійснюють уряди Польщі та Канади через програму Польсько-Канадської співпраці з розвитку, який адмініструється Фундацією „Освіта для демократії”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ